Снимка: БГНЕСОт задържаните в понеделник седем лица във връзка с трагедията

...
Снимка: БГНЕСОт задържаните в понеделник седем лица във връзка с трагедията
Коментари Харесай

Кой е нанесъл прободната рана на убития шофьор в Прилеп?

Снимка: БГНЕС

От арестуваните в понеделник седем лица по отношение на нещастието в Прилеп четирима са били разпитани като очевидци и са освободени. Дядото, бащата и вуйчото на детето към момента са арестувани. За тях има данни, че са съпричастни към гибелта на лидера на тежкотоварния автомобил. Единият от тях е престъпно проявен. Задържаните са от региона на Градец. Трудовата им активност е обвързвана с дърводобив. 

Това сподели за БНР шефът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов: " Вероятната причина за ПТП-то е ненадейно излизане на пътното платно на детето. Тежкотоварният автомобил няма спирачен път. Същият е спрял на няколко метра от натрупа на детето. Точната причина ще стане ясна след привършване на автотехническата експертиза. Тя е комплицирана като осъществяване. Предполагам, че в границите на днешния ден ще бъдат подготвени другите експертизи, които са от изключителна значимост за определяне на точната причина за гибелта на водача - кое е лицето, предизвикало прободната рана в региона на подбедрицата ".

На територията на цялата община Сунгурларе има засилено полицейско наличие.

" На кои лица ще бъдат повдигнати обвинявания и какви ще бъдат тъкмо те ще стане ясно в границите на ранния следобяд през днешния ден, след привършване на експертизите. Това ще се реши от наблюдаващия прокурор ", добави Павлов.

Спътникът на водача е избягал от произшествието, когато арестуваните са почнали да се саморазправят с водача, само че когато екипите на полицията са пристигнали на мястото, се е завърнал и е оказал цялостно подпомагане.

Инфо: БНР

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР